kwaliteit bij Marc Wouda Osteopathie

Door regelmatig cursussen te volgen, vakliteratuur te lezen en te overleggen met collegae, blijft Marc Wouda op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen de osteopathie.
Hieronder kunt u zien in welke onderwerpen Marc Wouda zich verdiept heeft tot nu toe.

2012:
- 1e jaar afgerond vande 2-jarige kinderosteopathie opleiding in Gent (BelgiŽ).

2011:
- De 7 diafragma's: Deze regio's worden zoveel mogelijk in balans gebracht, zodat het een positief resultaat zal geven op de rest van het lichaam.

- Hersenparenchym: Cursus gericht op het behandelen van allerlei letsels en problemen van het centraal zenuwstelsel. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan: hoofdpijn, ADHD, whiplash, geboorte traumata.

- Cranio-metrie: Dit is het meten van de vorm van schedels bij pasgeborenen. Zodat de osteopaat de behandelingen kan objectiveren. Eerst wordt gemeten hoe de vorm van de schedel is en hoe ernstig de schedelafwijking is. Bij kinderen met voorkeurshoudingen, kan er na enkele behandelingen gemeten worden of er veranderingen in positieve zin zijn ontstaan. Zo kunnen de resultaten objectief worden vastgelegd.

2010:
- Symposium Neurocranium en de Cervicale wervelkolom.

Marc Wouda verzorgt ook presentaties/lezingen. Hier zijn geen kosten aan verbonden en u kunt geheel vrijblijvend informatie aanvragen. De presentatie wordt aan uw wensen aangepast.

 

 
© Marc Wouda Osteopathie d.o.(m.)r.o. - Dalhuysenstraat 22, 8448 EW Heerenveen / Konvintsdyk 1, 8711GB Workum  -  06 - 310 11 969